Στο σφυρί τα όπλα των θρυλικών Μπόνι και Κλάιντ [εικόνες] - iefimerida.gr

Στο σφυρί τα όπλα των θρυλικών Μπόνι και Κλάιντ [εικόνες]

Μπόνι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο ημιαυτόματα όπλα, τα οποία ανήκουν στο θρυλικό ζευγάρι κακοποιών Μπόνι και Κλάιντ, θα δημοπρατηθούν στις 21 Ιανουαρίου, και αναμένεται να πιάσουν χιλιάδες δολάρια.

Τα δύο όπλα, τα οποία κατασκευάστηκαν το 1897, βρέθηκαν από αστυνομικούς μετά από καταδίωξη στο Μιζούρι τον Απρίλιο του 1933, κατά τη διάρκεια της οποίας δύο αξιωματικοί έχασαν τη ζωή τους από ανταλλαγή πυρών. Ο αστυνομικός που τα βρήκε, τα κράτησε και έμειναν στην οικογένειά του μέχρι σήμερα.

Στο σφυρί τα όπλα των θρυλικών Μπόνι και Κλάιντ [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Στο σφυρί τα όπλα των θρυλικών Μπόνι και Κλάιντ [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Στο σφυρί τα όπλα των θρυλικών Μπόνι και Κλάιντ [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Στο σφυρί τα όπλα των θρυλικών Μπόνι και Κλάιντ [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Η Μπόνι Πάρκερ και ο Κλάιντ Μπάροου, γνωρίστηκαν τον Ιανουάριο του 1930 και τρομοκράτησαν την κεντρική Αμερική κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Ύφεσης (1931-1935) με την εγκληματική δράση τους, σκοτώνοντας συνολικά 9 αστυνομικούς και αρκετούς πολίτες που είχαν την ατυχία να βρεθούν στο δρόμο τους.







Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ