Συρία: Επανέναρξη επιδρομών αεροσκαφών του καθεστώτος της Δαμασκού σε περιοχή που ελέγχεται από τους αντάρτες - iefimerida.gr

Συρία: Επανέναρξη επιδρομών αεροσκαφών του καθεστώτος της Δαμασκού σε περιοχή που ελέγχεται από τους αντάρτες

Φωτογραφία:ΑP- Olga Balashova
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολεμικά αεροσκάφη της συριακής Πολεμικής Αεροπορίας επανεκκίνησαν τους βομβαρδισμούς ενάντια στην περιοχή Ουάντι Μπαράντα έπειτα από περίπου 24 ώρες χωρίς αεροπορικές επιδρομές.

Η περιοχή ελέγχεται από διάφορες οργανώσεις ανταρτών και βρίσκεται βορειοδυτικά της Δαμασκού, ανέφεραν ένας αξιωματούχος των ανταρτών και το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Οι αντάρτες απείλησαν το Σάββατο να αποχωρήσουν από την συμφωνία κατάπαυσης του πυρός η οποία τέθηκε σε εφαρμογή από το βράδυ της Πέμπτης, αν το καθεστώς της Δαμασκού και οι σύμμαχοι του συνεχίσουν να παραβιάζουν την συμφωνία.

Το Παρατηρητήριο και ένα ειδησεογραφικό μέσο ενημέρωσης της σιιτικής στρατιωτικής και πολιτικής οργάνωσης με βάση το Λίβανο Χεζμπολάχ – σύμμαχος του καθεστώτος της Δαμασκού - ανέφεραν ότι εκατοντάδες άμαχοι έφυγαν από την Ουάντι Μπαράντα την τελευταία μέρα κατευθυνόμενοι σε κοντινές περιοχές που ελέγχονται από το καθεστώς.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Συρία επιδρομές Δαμασκός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ