Μπαράζ συναντήσεων Παπαδήμου με υπουργούς του ενόψει Τρόικα - iefimerida.gr

Μπαράζ συναντήσεων Παπαδήμου με υπουργούς του ενόψει Τρόικα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιταχύνεται η κυβερνητική δραστηριότητα ενόψει της επανόδου της Τρόικα στην Αθήνα, στα μέσα του μήνα (16 Ιανουαρίου), για να αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις για το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της χώρας.

Ετσι, στο πλαίσιο αυτό ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, πρόκειται να συναντηθεί σήμερα το μεσημέρι διαδοχικά με τον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κουτρουμάνη και τον αντιπρόεδρο και υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο.

Το απόγευμα την πόρτα του γραφείου του πρωθυπουργού θα περάσουν ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιάννης Μανιάτης και ακολούθως ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.

Αύριο, ο κ. Παπαδήμος έχει προγραμματίσει διαδοχικές συναντήσεις με τον ΣΕΒ, τη ΓΣΕΕ, την Συνομοσπονδία των Εμπόρων, την ΓΣΒΕ και ΣΕΛΠΕ, ενώ την Πέμπτη προγραμματίζεται να συνεδριάσει το υπουργικό Συμβούλιο, με αντικείμενο το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών όπου θα συμπεριλαμβάνονται όλες οι εκρεμμότητες που δεν έχουν μέχρι τώρα διευθετηθεί.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ