Κοντά στους άστεγους η «Αποστολή»: Μοιράζει ζεστό φαγητό, ρούχα και σκεπάσματα [εικόνες] - iefimerida.gr

Κοντά στους άστεγους η «Αποστολή»: Μοιράζει ζεστό φαγητό, ρούχα και σκεπάσματα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κοντά στους άστεγους της Αθήνας είναι και τις ημέρες των γιορτών η «Αποστολή», μοιράζοντάς τους ζεστό φαγητό, νερό, χυμούς φρούτων, γλυκίσματα, σκεπάσματα και ρουχισμό.

Οι νέοι και οι νέες του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών περνούν και αυτές τις ημέρες δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη, καθώς οι δυσκολίες της ζωής τους ανάγκασαν να κοιμούνται σε παγκάκια, στοές, σκαλοπάτια εκκλησιών, ή το πεζοδρόμιο.

«Στόχος μας είναι κανείς να μην μένει χωρίς φαγητό, γιατρό και φάρμακο, υλοποιούμε πρόγραμμα σίτισης, από τον Απρίλιο του 2012, με βραδινές εξορμήσεις στους ανθρώπους που δεν έχουν σπίτι, πολλοί από τους οποίους κατέληξαν εν μια νυκτί στο πεζοδρόμιο και ζουν σε επισφαλείς συνθήκες», τόνισε ο υπεύθυνος του Προγράμματος «Η Αποστολή στους αστέγους» Γιάννης Πεταλάς.

«Αστεγοι, νεοάστεγοι και άποροι συνθέτουν το παζλ των σύγχρονων πρωταγωνιστών στη στολισμένη πρωτεύουσα της κρίσης. Είναι οι ''αόρατοι άνθρωποι'' που εικόνες τους, στα μάτια μας, είναι γροθιά στο στομάχι», πρόσθεσε ο κ. Πεταλάς.

Κοντά στους άστεγους η «Αποστολή»: Μοιράζει ζεστό φαγητό, ρούχα και σκεπάσματα [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Κοντά στους άστεγους η «Αποστολή»: Μοιράζει ζεστό φαγητό, ρούχα και σκεπάσματα [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Κοντά στους άστεγους η «Αποστολή»: Μοιράζει ζεστό φαγητό, ρούχα και σκεπάσματα [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ άστεγοι αποστολή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ