Ομολόγησε ο δράστης του εγκλήματος στη Λαμία: Εγώ σκότωσα την παιδοψυχίατρο - iefimerida.gr

Ομολόγησε ο δράστης του εγκλήματος στη Λαμία: Εγώ σκότωσα την παιδοψυχίατρο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο άνδρας που είχε συλληφθεί την Παρασκευή για τη δολοφονία της Θώμης Κούμπουρα ομολόγησε τελικά ότι εκείνος σκότωσε την παιδοψυχίατρο στη Λαμία.

Όπως αναφέρει το lamiastar.gr, η διαδικασία της ανάκρισης δεν ήταν εύκολη υπόθεση καθώς ο δράστης μιλούσε ασυνάρτητα.

Ωστόσο, η επιμονή των αστυνομικών και η μεθοδευμένη δουλειά τους τον έφεραν σε αδιέξοδο και τον οδήγησαν στην ομολογία, χωρίς όμως να αναφέρει τους λόγους που τον οδήγησαν στο έγκλημα.

Στις 3 τα ξημερώματα εκδόθηκε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται να οδηγηθεί στο δικαστικό μέγαρο της Λαμίας, ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα.

Σύμφωνα με το Lamiareport, ο δράστης «έσπασε» μετά από 11 ώρες ανάκρισης, κατά την οποία υπέπεσε σε αντιφάσεις, ενώ δεν μπορούσε να απαντήσει σε βασικά ερωτήματα των αστυνομικών, ούτε να δικαιολογήσει τα ευρήματα και τα στοιχεία.

Τελικά γύρω στις 3 τα ξημερώματα είπε στους αστυνομικούς: «Αν είναι έτσι όπως τα λέτε, μπορεί να τη σκότωσα εγώ, αλλά δεν θυμάμαι πως το έκανα», για το έγκλημα με τις 15 μαχαιριές.

Οι αναρτήσεις του δράστη

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης είχε ανεβάσει και βιντεάκι στο Facebook, στις 9:30΄ το πρωί της Παρασκευής που μιλάει ο ίδιος και λέει:

«Δεν ξέρω τι έχει γίνει... Μου την έχουν στήσει αυτοί οι βρομιάρηδες, όπως τη στήνουνε σε όλους... Είναι παντού, είναι στα γραφεία μας. Παντού έχουνε κάνει ζημιά, προσπάθησαν να μου κλείσουν το στόμα, να με κατεβάσουν από Πρόεδρο...»

Σημειώνεται ότι ο εν λόγω άνδρας βρέθηκε από την αρχή στο στόχαστρο της αστυνομίας, καθώς είχε εξαφανιστεί όταν είχαν αρχίσει οι έρευνες.

Μάλιστα, είχε κάνει εντύπωση στις αρχές καθώς είχε κλείσει τα κινητά του τηλέφωνα, ενώ από την ημέρα της δολοφονίας είχε φύγει από τη Λαμία και εντοπίστηκε την Παρασκευή σε κακή κατάσταση σε καλύβα στο Καρπενήσι.

Ομολόγησε ο δράστης του εγκλήματος στη Λαμία: Εγώ σκότωσα την παιδοψυχίατρο | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟΣ Λαμία Θώμη Κούμπουρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ