Εισβολή με καλάσνικοφ σε βιοτεχνία λευκών ειδών στη Νέα Ιωνία -Ομοιότητες με τη ληστεία στον Υφαντή - iefimerida.gr

Εισβολή με καλάσνικοφ σε βιοτεχνία λευκών ειδών στη Νέα Ιωνία -Ομοιότητες με τη ληστεία στον Υφαντή

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ληστεία με καλάσνικοφ σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής σε επιχείρηση στη Νέα Ιωνία.

Λίγο μετά τις επτά το πρωί τρεις άγνωστοι έχοντας βαρύ οπλισμό εισέβαλλαν σε επιχείρηση με λευκά είδη που βρίσκεται επί της οδού Φιλελλήνων 7.

Εισβάλλοντας στο κατάστημα ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη και τους δύο υπαλλήλους της επιχείρησης και στη συνέχεια του ζήτησαν να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο. Ο ιδιοκτήτης δεν ήταν συνεργάσιμος με τους αδίστακτους ληστές με αποτέλεσμα να τον χτυπήσουν με κοντάκιο στο πρόσωπο.

Στη συνέχεια κατάφεραν να αποσπάσουν μεγάλο χρηματικό ποσό, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν με αυτοκίνητο, στο οποίο στη συνέχεια έβαλαν φωτιά συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Δερμοδεσίου στη Νέα Ιωνία.

Να σημειωθεί, τέλος, πως οι αστυνομικές αρχές συνδέουν την εν λόγω ένοπλη με εκείνη που σημειώθηκε πρόσφατα στα γραφεία της επιχείρησης Υφαντής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νέα Ιωνία ληστεία καλάσνικοφ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ