Πολ Ράιαν: Αργησαν να επιβληθούν οι κυρώσεις κατά της Μόσχας - iefimerida.gr

Πολ Ράιαν: Αργησαν να επιβληθούν οι κυρώσεις κατά της Μόσχας

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Aνακοινώθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης οι κυρώσεις που επέβαλλαν οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής κατά της Μόσχας της οποίες είχε προαναγγείλει ο ίδιος ο Μπαράκ Ομπάμα.

Την άποψή του επί του θέματος υποστήριξε ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, Πολ Ράιαν ο οποίος μάλιστα τόνισε πως οι κυρώσεις επιβάλλονται με μεγάλη καθυστέρηση.

Ο Πολ Ράιαν κατηγόρησε τη Ρωσία ότι αποπειράται συνεχώς να υπονομεύσει τα αμερικανικά συμφέροντα.

«Αν και η σημερινή ενέργεια της κυβέρνησης είναι καθυστερημένη, είναι ένας προσήκων τρόπος για να τερματιστεί η αποτυχημένη πολιτική των τελευταίων οκτώ ετών έναντι της Ρωσίας», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ράιαν σε ανακοίνωσή του.

Τέλος, ο Ράιαν έκανε επίσης λόγο για ένα «λαμπρό παράδειγμα της αναποτελεσματικής εξωτερικής πολιτικής αυτής της κυβέρνησης που κατέστησε την Αμερική πιο αδύναμη στα μάτια του κόσμου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ