Ταξιτζής σε κατάσταση αμόκ σκότωσε τρία άτομα και αυτοκτόνησε - iefimerida.gr

Ταξιτζής σε κατάσταση αμόκ σκότωσε τρία άτομα και αυτοκτόνησε

Μάικλ Άδερτον
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι κάτοικοι της πόλης Χόρντεν στην Κομητεία του Ντάρχαμ στην Αγγλία δεν μπορούν να πιστέψουν το αιματηρό μακελειό που έγινε στο σπίτι της οικογένειας Μακ Γκόρντινγκ το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.
Δράστης του μακελειού ήταν ο 42χρονος ταξιτζής Μαικλ Άδερτον ο οποίος είχε πρόσφατα χωρίσει από την Σούσαν Μακ Γκόρντινγκ, ενώ σύμφωνα με νέα στοιχεία έπασχε από κατάθλιψη. Ο Άδερτον περίμενε να επιστρέψει η οικογένεια Μακ Γκόρντινγκ από την πρωτοχρονιάτικη έξοδό της σε κάποια παμπ και εισέβαλλε στο σπίτι με καραμπίνα και εκτέλεσε εν ψυχρώ την πρώην σύντροφό του, την αδελφή της και την ανιψιά της, ενώ πυροβόλησε και άλλα δύο μέλη της οικογένειας, ανάμεσά τους και η 19χρονη κόρη της Σούζαν, η Λόρα (είναι η ξανθιά στην φωτογραφία) η οποία όμως κατάφερε να ξεφύγει αιμόφυρτη και να καλέσει την αστυνομία. Ο δράστης μετά το λουτρό αίματος που προκάλεσε έστρεψε την καραμπίνα στο κεφάλι του και αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο Άδερτον είχε απασχολήσει τις αρχές και το 2008 όταν απειλούσε να βάλει τέλος στη ζωή του, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ακόμα και μετά από αυτό το συμβάν δεν του απαγόρεψαν να οπλοφορεί, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα μετά το μακελειό, ο δράστης είχε άδεια για έξι όπλα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ