Παραιτήθηκε αντιδήμαρχος μετά το φιάσκο με τη ρόδα στο Σύνταγμα - iefimerida.gr

Παραιτήθηκε αντιδήμαρχος μετά το φιάσκο με τη ρόδα στο Σύνταγμα

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από το φιάσκο με τη ρόδα παρατήρησης που στήθηκε στο Σύνταγμα και αποφασίστηκε να απομακρυνθεί τελικά δίχως να λειτουργήσει ποτέ, παραιτήθηκε ο Χρήστος Τεντόμας.

Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του δήμου Αθηναίων, υπεύθυνος για τις εορταστικές εκδηλώσεις, υπέβαλε την παραίτησή του μετά από τον σάλο που προκλήθηκε, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό, ο αντιδήμαρχος Αθηναίων παραδέχθηκε ότι υπήρξε «ανοργανωσιά» σε αυτή την υπόθεση. Ο Λευτέρης Παπαγιαννάκης τόνισε ότι την επίβλεψη είχε αναλάβει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου και με αυτή την έννοια δεν ευθύνεται άμεσα ο Δήμος.

Ακόμη, δήλωσε ότι η απόφαση του Γιώργου Καμίνη να απομακρυνθεί η ρόδα παρατήρησης ήταν η καλύτερη δυνατή επιλογή την δεδομένη στιγμή, καθώς οι βελτιώσεις που ζητούσε ο Δήμος, και είχαν σχέση με την ασφάλεια, θα παρέχονταν μετά τις 4-5 Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ρόδα Σύνταγμα Χρήστος Τεντόμας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ