Ο Αγιος Βασίλης μοίρασε δώρα και χαρά στον καταυλισμό του Κουτσόχερου [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Αγιος Βασίλης μοίρασε δώρα και χαρά στον καταυλισμό του Κουτσόχερου [εικόνες]

Φωτογραφία: ΑΠΕ- ΜΠΕ/ Ηλίας Σκυλλάκος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χριστουγεννιάτικη έγινε, έστω και για λίγο, η ατμόσφαιρα στον καταυλισμό του Κουτσόχερου στη Λάρισας.

Στον καταυλισμό βρέθηκε ο Αγιος Βασίλης, ο οποίος χτυπώντας το καμπανάκι του, κατέφθασε λίγο μετά τις 14: 30 στην πύλη της δομής, χαρίζοντας χαμόγελα και δώρα σε παιδιά που ζουν με τις οικογένειες τους στο κέντρο φιλοξενίας από τα μέσα του Νοεμβρίου.

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από τον δήμο Λαρισαίων, εντάσσεται στις δράσεις που ήδη έχουν ξεκινήσει για όλα τα παιδιά της πόλης τις γιορτινές μέρες. Στον καταυλισμό μοιράστηκαν δώρα, παιχνίδια και μελομακάρονα σε περισσότερα από 220 παιδιά προσφύγων και τις οικογένειές τους, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο Αγιος Βασίλης μοίρασε δώρα και χαρά στον καταυλισμό του Κουτσόχερου [εικόνες] | iefimerida.gr 0



Ο αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής, Δημήτρης Δεληγιάννης, σε δήλωσή του παρουσίασε τον ρόλο του Δήμου στην προστασία των δικαιωμάτων των παιδιών, ειδικά αυτές τις μέρες των γιορτών, τονίζοντας ότι: «Αυτή η πόλη υποστηρίζει και θα υποστηρίζει και αύριο, κάποιες βασικές πανανθρώπινες αξίες και κάποιες βασικές αρχές που έχουν να κάνουν με την προστασία των δικαιωμάτων των παιδιών».

«Αυτές οι μέρες είναι μέρες για τα παιδιά, είναι γιορτινές μέρες και εμείς θα συνεχίζουμε να στηρίζουμε ορισμένα αυτονόητα δικαιώματά τους, όπως το δικαίωμα στη γνώση, στη μόρφωση, στο γέλιο των παιδιών που έχουν βιώσει την φρίκη του πολέμου σε όλη την έκτασή του», ανέφερε ο κ. Δεληγιάννης.

Ο Αγιος Βασίλης μοίρασε δώρα και χαρά στον καταυλισμό του Κουτσόχερου [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ο Αγιος Βασίλης μοίρασε δώρα και χαρά στον καταυλισμό του Κουτσόχερου [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Φωτογραφίες: ΑΠΕ- ΜΠΕ/ Ηλίας Σκυλλάκος

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κουτσόχερο πρόσφυγες Άγιος Βασίλης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ