Το πόθεν έσχες του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση - iefimerida.gr

Το πόθεν έσχες του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο νυν πρόεδρος της Βουλής δήλωσε για το 2014 εισοδήματα 75.759,38 ευρώ από βουλευτική αποζημίωση και 18.281,39 ευρώ από άλλες πηγές.

Η σύζυγός του δήλωσε για το ίδιο έτος εισοδήματα ύψους 26.718,81 ευρώ. Όσον αφορά στην ακίνητη περιουσία τους, ο πρόεδρος της Βουλής και η σύζυγός του δήλωσαν ποσοστά συμμετοχής σε δύο διαμερίσματα, σε τρία οικόπεδα, δύο πολύ μικρές αποθήκες, σε ένα πάρκινγκ, ενώ μόνος του ο πρόεδρος της Βουλής δήλωσε μικρά ποσοστά συμμετοχής και σε πέντε αγροτεμάχια.

Παράλληλα η σύζυγος του κ. Βούτση δήλωσε στο χαρτοφυλάκιό της μετοχές στην εφημερίδα «Αυγή». Όσον αφορά στους τραπεζικούς λογαριασμούς, η οικογένεια του κ. Βούτση δηλώνει πολύ χαμηλές καταθέσεις και συγκεκριμένα 444,91 ευρώ ο κ. Βούτσης και 871,38 ευρώ η σύζυγός του. Η σύζυγος του κ. Βούτση δηλώνει ιδιοκτήτρια ΙΧ αυτοκινήτου 1.600 κυβικών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ