Σκύλος προστάτευε για 2 μέρες τον τραυματισμένο φίλο του στις γραμμές τρένου [βίντεο] - iefimerida.gr

Σκύλος προστάτευε για 2 μέρες τον τραυματισμένο φίλο του στις γραμμές τρένου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το γύρο του κόσμου κάνει το βίντεο, το οποίο ήρθε στην επιφάνεια μέσω των social media από την Ουκρανία, όπου ένας σκύλος στέκεται δίπλα στον τραυματισμένο φίλο του για δύο ημέρες πάνω στις γραμμές του τρένου.

Λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη Ουζγκορόντ, ένας σκύλος χτυπήθηκε από τρένο πάνω στις γραμμές και ήταν αδύνατο να μετακινηθεί.

Ο άλλος σκύλος φίλος του, δεν έφυγε στιγμή από δίπλα του, μέχρι που έγιναν αντιληπτοί από τον Ντένις Μαλαφέεφ, ο οποίος ανέβασε και το σχετικό βίντεο στο Facebook.

Προσπαθούσε να τον κρατά ζεστό και να τον προφυλάσσει πέφτωντας πάνω του, κάθε φορά που περνούσε τρένο, προκειμένου να μην τον χτυπήσει, ρισκάροντας και τη δική του ζωή.

Τελικά τα δύο σκυλάκια με τη βοήθεια του Μαλαφέεφ, ο οποίος βρέθηκε τυχαία στο σημείο, μεταφέρθηκαν στο πλησιέστερο κτηνιατρείο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τρένο σκύλος τραυματίας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ