Λυμπερόπουλος στους παίκτες: «Το 200% όλοι για τον ΠΑΟ» - iefimerida.gr

Λυμπερόπουλος στους παίκτες: «Το 200% όλοι για τον ΠΑΟ»

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Κορωπί βρέθηκε την Τρίτη ο Νίκος Λυμπερόπουλος για να γίνει η παρουσίαση του στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

«Θέλω ότι θα έχουμε καλή συνεργασία και όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους που θα θέσουμε. Θέλω να γνωρίζετε ότι είμαι εδώ για εσάς, το ίδιο ισχύει για όλους όσοι ασχολούνται με την ομάδα. Αλλά αυτό σημαίνει ότι έχουμε απαιτήσεις. Θέλω να δίνετε το 200% στις προπονήσεις και στα παιχνίδια και να εκπροσωπείτε σωστά τον Παναθηναϊκό», είπε μεταξύ άλλων ο νέος τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» στην προπόνηση.

Μαζί με τον «Λύμπε» παρουσιάστηκαν και τα νέα πρόσωπα του ιατρικού τιμ (Χρήστος Καρβουνίδης-Γιάννης Κωτσής), όπως επίσης και ο Σπύρος Μαραγκός, ο οποίος αναβαθμίστηκε από προπονητής της Κ17 σε βοηθό του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Υπενθυμίζεται πως απουσίαζαν οι Κουλιμπαλί, Γουακάσο, Εμποκού λόγω Κόπα Άφρικα και οι Μολέδο, Ιμπάρμπο, Ρινάλντι που είχαν έξτρα άδεια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Λυμπερόπουλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ