«Η Renault θα έχει καλύτερο κινητήρα από την Mercedes το 2017» - iefimerida.gr

«Η Renault θα έχει καλύτερο κινητήρα από την Mercedes το 2017»

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O διευθυντής της αγωνιστικής ομάδας της Renault Σιρίλ Αμπιτεμπούλ, υποστηρίζει ότι ετοιμάζουν ένα κορυφαίο κινητήρα το 2017 που θα ξεπεράσει και την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Mercedes.

«Έχουμε δεσμευτεί να κατασκευάσουμε τον καλύτερο κινητήρα που θα υπάρχει στην F1. Όχι απλά κοντά στους κορυφαίους, τον κορυφαίο. Και όπως έχω δηλώσει, έχουμε ιδέες για τεχνολογικές καινοτομίες που θα μας κάνουν καλύτερους από την Mercedes στο μέλλον. Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι από τις δυνατότητες εξέλιξης του νέου κινητήρα που ετοιμάζουμε για το 2017. Προτιμώ να είναι συντηρητικός για τις δηλώσεις μου σχετικά με την απόδοση. Άλλωστε το κύριο μέλημά μας αυτή τη στιγμή είναι η αξιοπιστία. Έτσι, από άποψη ισχύος δεν θα έχουμε δραματικές αλλαγές. Ωστόσο ο νέος κινητήρες με τις τεχνολογικές του καινοτομίες, που μερικές από αυτές δεν έχουν εμφανιστεί ξανά στο άθλημα, δίνει τη δυνατότητα πολύ σημαντικής εξέλιξης στο μέλλον» είπε χαρακτηριστικά ο Αμπιτεμπούλ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Renault Mercedes Formula 1 – F1
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ