Αντετοκούνμπο: «Σπανούλης, Γιούλ και Μίλος για ΝΒΑ» [βίντεο] - iefimerida.gr

Αντετοκούνμπο: «Σπανούλης, Γιούλ και Μίλος για ΝΒΑ» [βίντεο]

Φωτογραφία: NBA/FB
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ρωτήθηκε για τους Ευρωπαίους που θα μπορούσαν να βρίσκονται στο ΝΒΑ και ξεχώρισε τους Βασίλη Σπανούλη, Σέρχιο Γιούλ και Μίλος Τεόντοσιτς.

Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς μιλώντας στο «60smol.com» ανέφερε για τους Ευρωπαίους του «μαγικού κόσμου»: «Αυτή τη χρονιά στο ΝΒΑ έχει γίνει ρεκόρ από Ευρωπαίους παίκτες. Ολοένα και περισσότεροι συνεισφέρουν στο παιχνίδι. Παίκτες όπως ο Πάου Γκασόλ, ο Μαρκ Γκασόλ και ο Ντικ Νοβίτσκι μας έδειξαν τον δρόμο. Προσπαθούμε να ακολουθήσουμε τα βήματά τους» και τόνισε αναφορικά με αυτούς που απουσιάζουν από τα παρκέ του κορυφαίου πρωταθλήματος:

«Πολλοί λείπουν. Ο Σέρχιο Γιούλ μπορεί σίγουρα να είναι παίκτης του ΝΒΑ. Το ίδιο ισχύει και για τον Σπανούλη και τον Τεόντοσιτς. Αρκετοί από την Ευρώπη μπορεί να παίξουν στο ΝΒΑ».

Όσο για το πώς φαντάζεται τον εαυτό του σε δύο με τρία χρόνια από σήμερα, είπε: «Σε δυο - τρία χρόνια θέλω να μπορώ να βοηθάω την ομάδα μου να νικάει. Αυτό θέλω».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ