Κατρούγκαλος: Δεν θα περάσει του Σόιμπλε και του Τόμσεν - iefimerida.gr

Κατρούγκαλος: Δεν θα περάσει του Σόιμπλε και του Τόμσεν

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν κάνει στην Ευρώπη κουμάντο ο Σόιμπλε», δήλωσε ο Γιώργος Κατρούγκαλος, ερωτηθείς σχετικά με τις τοποθετήσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ότι ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών έχει τον έλεγχο της Ε.Ε. και μπλοκάρει την αξιολόγηση.

Όσον αφορά στο αίτημα του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε για τη συμμετοχή του ΔΝΤ με χρηματοδότηση στο ελληνικό πρόγραμμα προκειμένου να κλείσει η αξιολόγηση, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών υποστήριξε ότι κάτι τέτοιο δεν θα περάσει.

«Αλίμονο, αν η Ε.Ε. ήταν ο κ. Σόιμπλε. Το ΔΝΤ μπορεί να συμμετέχει ως τεχνικός σύμβουλος. Δεν θα περάσει του Σόιμπλε και του Τόμσεν γιατί οι δυνάμεις αυτές δεν είναι πλειοψηφικές», επισήμανε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Real FM 97,8»

Όσο για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ο Κατρούγκαλος τόνισε: «Δεν ετοιμαζόμαστε για εκλογές. Γιατί να πάμε σε εκλογές όταν ο ελληνικός λαός θα δει με την άνοδο της οικονομίας, να επιστρέφουν σε εκείνον οι προσπάθειες και οι κόποι του;».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ