Την Τετάρτη θα δοθούν στη δημοσιότητα τα «πόθεν έσχες» των πολιτικών -Παραπέμπονται Καρατζαφέρης-Μπούκουρας - iefimerida.gr

Την Τετάρτη θα δοθούν στη δημοσιότητα τα «πόθεν έσχες» των πολιτικών -Παραπέμπονται Καρατζαφέρης-Μπούκουρας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντελώς ξαφνικά και απροειδοποίητα και με mail που εστάλη στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες η Βουλή αποφάσισε εν μέσω εορτών να δώσει αύριο στη δημοσιότητα τα πόθεν έσχες των Βουλευτών, των τελευταίων δύο ετών 2014 και 2105.

πό τα πρώτα στοιχεία που έχουν δώσει οι υπηρεσίες της Βουλής προκύπτει ότι ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ευστάθιος Μπούκουρας, δεν υπέβαλε τις απαιτούμενες δηλώσεις και για τον λόγο αυτό η Επιτροπή διαβίβασε τον σχετικό φάκελο στον κ. Εισαγγελέα Εφετών για το αδίκημα της μη υποβολής πόθεν έσχες.

Επίσης στον Εισαγγελέα Εφετών διαβιβάστηκε ο φάκελος του κ. Γεωργίου Καρατζαφέρη, για το αδίκημα της υποβολής ανακριβούς δήλωσης Πόθεν έσχες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βουλή πόθεν έσχες πολιτικοί βουλευτές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ