Πανελλαδική στάση εργασίας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση την Τετάρτη - iefimerida.gr

Πανελλαδική στάση εργασίας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση την Τετάρτη

φωτογραφία αρχείου: eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πανελλαδική στάση εργασίας των εργαζομένων στην Tοπική Aυτοδιοίκηση πραγματοποιεί η ΠΟΕ-ΟΤΑ την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, από τις 7.00 το πρωί έως τις 12.00 το μεσημέρι.

Aίτημά τους, η ικανοποίηση θεσμικών και οικονομικών ζητημάτων των συμβασιούχων στην καθαριότητα των δήμων. Παράλληλα, οργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 10.00 το πρωί έξω από το υπουργείο Εσωτερικών και ακολούθως πορεία στο υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Ειδικότερα, η Ομοσπονδία ζητεί να καταβληθούν δεδουλευμένα και να μην απολυθούν όσοι εμπίπτουν στην πρόσφατη απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου που θέτει το 24μηνο ως ανώτατο χρόνο υπηρεσίας των συμβασιούχων.

Σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕ-ΟΤΑ αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι το τελευταίο διάστημα δήμοι αφήνουν απλήρωτους τους συμβασιούχους-«παρατασιούχους», ενώ ήδη χιλιάδες εργαζόμενοι καταφεύγουν στα δικηγορικά γραφεία προκειμένου να διασφαλίσουν την πληρωμή και τη μη απόλυσή τους.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΟΕ-ΟΤΑ στάση εργασίας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ