Ρομαντικές διακοπές -Τα κάστρα της Ευρώπης που μπορείς να κάνεις Πρωτοχρονιά! [εικόνες] - iefimerida.gr

Ρομαντικές διακοπές -Τα κάστρα της Ευρώπης που μπορείς να κάνεις Πρωτοχρονιά! [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς προσφέρονται για ταξίδια. Οχι μόνο σε χώρες και πόλεις που δεν έχουμε επισκεφθεί ποτέ, αλλά και ταξίδια στο χρόνο.

Αυτά προσφέρουν τέσσσερα από τα πιο επιβλητικά κάστρα που χτίστηκαν πριν πολλούς αιώνες και πλέον έχουν ανοίξει τις πύλες τους στους επισκέπτες. Ο συνδυασμός μιας απόδρασης στο εξωτερικό για τις ημέρες των εορτών μαζί με την επίσκεψη σε ένα από τα παρακάτω κάστρα, δημιουργεί τον ιδανικό συνδυασμό.

Σκωτία

Στα Χάιλαντς της Σκωτίας, χτισμένο τον 13ο αιώνα, αποτελεί ένα από τα ιστορικότερα σημεία της χώρας. Εχει δεχθεί αρκετές επιδιορθώσεις στο πέρασμα των ετών ενώ οι τελευταίες τέσσερις γενιές της οικογένειας ΜακΡάε ζουν στο κάστρο.

Οι τουρίστες όχι μόνο μπορούν να το επισκεφθούν για μια ξενάγηση και αγορά κάποιων δώρων αλλά μπορούν να μείνουν κιόλας για μια νύχτα, ζώντας το όνειρο διαμονής σε ένα βασιλικό κάστρο!

Ρομαντικές διακοπές -Τα κάστρα της Ευρώπης που μπορείς να κάνεις Πρωτοχρονιά! [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ουαλία

Conwy Castle στην Βόρεια Ουαλία. Μοναδική εικόνα μπροστά στον ποταμό. Οι οκτώ πύργοι του σηκώνονται ψηλά στον ουρανό από το 1283, χρονιά στην οποία ολοκληρώθηκε η κατασκευή του για τον Εντουάρντο τον πρώτο. Οι επισκέπτες μπορούν να περάσουν ολόκληρη τη μέρα σε αυτό.

Ρομαντικές διακοπές -Τα κάστρα της Ευρώπης που μπορείς να κάνεις Πρωτοχρονιά! [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Γερμανία

Ενα από τα πλέον αναγνωρίσιμα κάστρα στον κόσμο. Το Neuschwanstein Castle στην Βαυαρία, λέγεται πως ενέπνευσε τον Ουόλτ Ντίσνεϊ για να δημιουργήσει την «Ωραία Κοιμωμένη». Το κάστο χτίστηκε για τον Λουδοβίκο τον δεύτερο όμως άνοιξε για τον κόσμο, μόνο μετά το θάνατό του. Όσοι το επισκεφθείτε θα απολαύσετε μια μοναδική ημέρα επιστροφής στο... παρελθόν!

Ρομαντικές διακοπές -Τα κάστρα της Ευρώπης που μπορείς να κάνεις Πρωτοχρονιά! [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Γαλλία

Μοναδική εικόνα στο Chateau de Chambord στην Γαλλία. Χτίστηκε το 1953 και πλέον έχει ανοίξει τις τεράστιες πύλες του στον κόσμο. Οι επισκέπτες του μπορούν να απολαύσουν φαγητό στα δωμάτια του κάστρου ή μια βαρκάδα περιμέτρικά του κάστρου. Σε πολλές περιπτώσεις, φιλοξενεί μουσικά φεστιβάλ, ειδικά τις ημέρες των εορτών.

Ρομαντικές διακοπές -Τα κάστρα της Ευρώπης που μπορείς να κάνεις Πρωτοχρονιά! [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ταξίδι Κάστρο Χριστούγεννα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ