Φρίκη: Νεαροί επιχείρησαν να κάψουν ζωντανό άστεγο στο μετρό του Βερολίνου - iefimerida.gr

Φρίκη: Νεαροί επιχείρησαν να κάψουν ζωντανό άστεγο στο μετρό του Βερολίνου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ έχει προκαλέσει η προσπάθεια μιας ομάδας νεαρών να κάψουν ζωντανό έναν άστεγο στον σταθμό του μετρό Schönleinstraße, στο Βερολίνο.

Η αστυνομία που αναζητά τους νεαρούς έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες τους. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε οι ύποπτοι διέφυγαν με το τρένο μετά από το συμβάν. Μάλιστα οι κατηγορίες που τους αποδίδονται είναι για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Στην ανακοίνωσή της η αστυνομία σημειώνει πως οι περαστικοί ήταν εκείνοι που εντόπισαν τον άτυχο άνδρα να καίγεται και στη συνέχεια τον βοήθησαν έτσι ώστε να σβήσει η φωτιά. «Ο άστεγος ήταν σε κατάσταση μέθης», προσθέτουν στην ανακοίνωσή τους οι αρχές, ενώ τονίζουν πως «Η αναζήτηση των δραστών βρίσκεται σε εξέλιξη».

Να σημειωθεί, τέλος, πως κατά τη διάρκεια του χειμώνα το μετρό στο Βερολίνο επιτρέπει στους άστεγους να περάσουν τη νύχτα μέσα σταθμούς όταν είναι κλειστά ενώ αυτές τις ημέρες ο σταθμός είναι ανοικτός όλο το εικοσιτετράωρο λόγω των εορτών των Χριστουγέννων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βερολίνο μετρό Άστεγος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ