ΗΠΑ: Δημοκρατικός πανηγυρίζει για την συντριβή του Τουπόλεφ- «Γιατί μόνο 92; Χωρούσαν 180!» - iefimerida.gr

ΗΠΑ: Δημοκρατικός πανηγυρίζει για την συντριβή του Τουπόλεφ- «Γιατί μόνο 92; Χωρούσαν 180!»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σάλο προκάλεσε στις ΗΠΑ στέλεχος του Δημοκρατικού κόμματος στην Καλιφόρνια όταν πανηγύρισε για την πτώση του μοιραίου ρωσικού Τουπόλεφ.

Ο Χουσάμ Αϊλούς, που δηλώνει και... ακτιβιστής για τα ανθρώπινα δικαιώματα μόλις πληροφορήθηκε την συντριβή του στρατιωτικού αεροσκάφους και τον θάνατο και των 92 επιβαινόντων του, έσπευσε να θριαμβολογήσει στο twitter με μια θλιβερα ξυπνακίστικη ανάρτηση:

«Είμαι θλιμμένος για την συντριβή του ρωσικού πολεμικού αεροσκάφους. Το TU-154 μπορεί να μεταφέρει μέχρι 180 άτομα στρατιωτικό προσωπικό αντί για μόλις 92!» έγραψε.

Μετά τις αντιδράσεις διέγραψε το μήνυμα και έγραψε σε νέο ποστ: «Διέγραψα ένα tweet που έκανα νωρίτερα για το ρωσικό πολεμικό αεροπλάνο που συνετρίβη στο δρόμο του προς τη Συρία πριν μάθω ότι επέβαιναν μόνο μη μάχιμοι».

ΗΠΑ: Δημοκρατικός πανηγυρίζει για την συντριβή του Τουπόλεφ- «Γιατί μόνο 92; Χωρούσαν 180!» | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δημοκρατικός ΗΠΑ Τουπόλεφ συντριβή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ