Γυναίκες αποκαλύπτουν πώς έχασαν βάρος χωρίς να στερηθούν τίποτα - iefimerida.gr

Γυναίκες αποκαλύπτουν πώς έχασαν βάρος χωρίς να στερηθούν τίποτα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οταν ξεκινάτε μια διατροφή ή μια δίαιτα συνήθως πιστεύετε ότι πρόκειται για ένα πολύ αυστηρό πρόγραμμα, το οποίο θα σας υποτάξει και στερήσεις, που θα σας χαλάσουν τη διάθεση.

Σαφέστατα μια τέτοια προσπάθεια που βασίζεται σε μια ισορροπημένη διατροφή, απαιτεί θυσίες,για να υπάρξουν εγγυημένα αποτελέσματα, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά, όσο τα φαντάζεστε.

Στην πραγματικότητα, αυτό που είναι πιο δύσκολο και ίσως ανέφικτο, είναι η διατήρηση του σωματικού βάρους μετά από μια αυστηρότατη δίαιτα, διότι όπως παρατηρείται συχνά, ενώ πολλές γυναίκες χάνουν κιλά στην αρχή, όταν αγχώνονται ή στρεσάρονται για να παραμείνουν στο σωματικό βάρος που έφτασαν, τείνουν να παχαίνουν και πάλι και μάλιστα, σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Στην απαρχή της προσπάθειας σας να παραμείνετε fit έπειτα από μια δίαιτα, υπάρχουν ορισμένες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν, να αλλάξετε ορισμένες καθημερινές συνήθειες, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτουν στο womenshealthmag πέντε γυναίκες, που τα κατάφεραν.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Διατροφή δίαιτα κιλά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ