Τι φορέσαμε φέτος και θα είναι στη μόδα και το 2017 - iefimerida.gr

Τι φορέσαμε φέτος και θα είναι στη μόδα και το 2017

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγο πριν αποχαιρετήσετε αυτή τη χρονιά, αξίζει να αφιερώσετε κι εσείς λίγο από το χρόνο σας, για να κάνετε μια ανασκόπηση στις τάσεις της μόδας που κέρδισαν έδαφος και κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των fashionistas ανά τον κόσμο.

Πιο συγκεκριμένα, όμως αξίζει να ξεχωρίσετε εκείνα τα τρεντς που μπορούν να συνεχίσουν να υπάρχουν στη ζωή σας και το 2017 και να κάνουν όσες από εσάς λατρεύετε τη μόδα να τα υιοθετήσετε και να παραμείνετε στιλάτες.

Καλύτερη πηγή έμπνευσης για εσάς μετά τα ντεφιλέ και τις καμπάνιες των Οίκων μόδας αποτελούν τα cool girls που απαθανατίστηκαν από το φωτογραφικό φακό και διαμόρφωσαν το street style.

Ετσι λοιπόν μερικές από τις τάσεις που είδαμε, θα περάσουν την πόρτα της νέας χρονιάς, εξακολουθώντας να χαρίζουν κομψότητα στην γκαρνταρόμπα σας, χωρίς αυτό να σημαίνει, ότι θα είναι στάσιμη.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μόδα street style γκαρνταρόμπα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ