Οι τελευταίες φωτογραφίες των θυμάτων του μοιραίου Τουπόλεφ στα social media - iefimerida.gr

Οι τελευταίες φωτογραφίες των θυμάτων του μοιραίου Τουπόλεφ στα social media

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Юлия Галкина / vk.com
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα στοργικά μηνύματα που ανήρτησαν στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης συγγενείς κι αγαπημένα πρόσωπα των θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας στη Μαύρη Θάλασσα προξενούν ρίγη συγκίνησης.

Μια γυναίκα ονόματι Γιούλια Γκάλκινα «ανέβασε» στο ρωσικό δίκτυο Vkontakte τη φωτογραφία ενός άνδρα πάνω σ' ένα αεροσκάφος γράφοντας από κάτω:

«αγόρι μου... έρωτά μου... ζωή μου... είσαι ο καλύτερος στη Γη!!! Στο έλεγα πάντα αυτό... αναπαύσου εν ειρήνη!!»

Οι τελευταίες φωτογραφίες των θυμάτων του μοιραίου Τουπόλεφ στα social media | iefimerida.gr 0

Ο «έρωτάς» της ήταν ο Αλεξάντρ Στούκο, ένα απ' τα 64 μέλη της διεθνούς φήμης χορωδίας Αλεξαντρόφ, που ταξίδευαν στη Συρία για να δώσουν ένα πρωτοχρονιάτικο κοντσέρτο για τους ρώσους στρατιώτες...

64 members of world-renowned Alexandrov Ensemble missing in #Tu154 crash (VIDEO) https://t.co/EHDyF31arF pic.twitter.com/hyGUFXRHtR

Η μητέρα του Αλεξάντρ, η Νίνα Φεντόροβνα Στούκο, είπε ότι δεν ήθελε να πάει ο γιος της στη Λατάκια γιατί είχε κακό προαίσθημα.

«Ήταν το μοναδικό ταξίδι που του ζήτησα να μην πάει. Μια ολόκληρη εβδομάδα τον παρακαλούσα να μην πετάξει αυτή τη φορά», δήλωσε συντετριμμένη.

Περιγράφοντας τον γιο της ως «πολύ ευγενικό, στοργικό και φιλεύσπλαγχνο», η χαροκαμμένη μάνα είπε ότι μίλησε τελευταία φορά με τον Αλεξάντρ λίγες ώρες πριν την τραγωδία.

«Μου τηλεφώνησε απ' το αεροπλάνο κι είπε ότι θα προσγειωνόταν στις πέντε το πρωί. Υποσχέθηκε να μου στείλει SMS. Περίμενα μέχρι τις πέντε, αλλά τίποτε... Έτσι του τηλεφώνησα εγώ, αλλά δεν έπιανα γραμμή. Δεν γνώριζα τίποτε μέχρι που με πήρε τηλέφωνο η κόρη μου το πρωί και μου είπε ότι το αεροπλάνο με το οποίο ταξίδευε ο Σάσα συνετρίβη.»

Η γυναίκα είπε ότι θρηνεί όχι μόνο για το γιο της, αλλά για όλους όσους επέβαιναν στο μοιραίο Τουπόλεφ.

«Χάθηκαν οι πιο φιλειρηνικοί άνθρωποι – μουσικοί, τραγουδιστές, που δεν είχαν καμία σχέση με τον πόλεμο, απλώς τραγουδούσαν πατριωτικά τραγούδια με τις υπέροχες φωνές τους. Άνθρωποι άξιοι, που τους διάλεγαν έναν-έναν όλα αυτά τα χρόνια. Ήταν το καμάρι της Ρωσάις και τώρα ολόκληρη η χορωδία ξεκληρίστηκε.»

Ο καλύτερος φίλος ενός άλλου τραγουδιστή, του Εβγκένι Μπουλοτσνίκοφ, που ήταν στο Τουπόλεφ, λέει ότι αυτό που κάνει ακόμη χειρότερη την τραγωδία είναι ότι σκοτώθηκαν πολλοί νέοι άνθρωποι, αφήνοντες πίσω τους πολλές χήρες κι ορφανά παιδιά.

Светлая память!#скорбим #помним #чтимпамять #ту154 #сочи pic.twitter.com/z2PMlmpf7j

Η σύζυγος του 30χρονου καλλιτέχνη Ντμίτρι Λιτβιάκοφ έδωσε στη δημοσιότητα τα τελευταία μηνύματα που της έστειλε ο άνδρας της λίγο πριν τη μοιραία πτήση.

«Πήγαινετε να κοιμηθείτε, αγάπες μου. Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει η πτήση», έγραφε ο άνδρας στη γυναίκα του την Βαλεντίνα και τον μικρό γιο του τον Μάτβεϊ.


Στη Συρία ταξίδευαν και νεαρές γυναίκες αφού η χορωδία περιλαμβάνε κι ένα μπαλέτο

Οι τελευταίες φωτογραφίες των θυμάτων του μοιραίου Τουπόλεφ στα social media | iefimerida.gr 2

Συγγενείς τους ανέβασαν φωτογραφίες απ' τις όμορφες, ταλαντούχες μπαλαρίνες, που κατάφεραν να ενταχθούν στο ensemble με πολλούς μόχθους και μετά από αυστηρές οντισιόν.

Οι τελευταίες φωτογραφίες των θυμάτων του μοιραίου Τουπόλεφ στα social media | iefimerida.gr 3

Μια απ' τις κοπέλες, η Ραλία Γκιλμάνοβα, γνώρισε τον έρωτά της, τον Μιχαήλ Βασίν στη χορωδία. Οι δύο αρραβωνιασμένοι ετοιμάζονταν να παντρευτούν, αλλά τους πρόλαβε ο θάνατος...

Οι τελευταίες φωτογραφίες των θυμάτων του μοιραίου Τουπόλεφ στα social media | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ