Ο Ολυμπιακός «βλέπει» τον Πιέρο Σωτηρίου του ΑΠΟΕΛ - iefimerida.gr

Ο Ολυμπιακός «βλέπει» τον Πιέρο Σωτηρίου του ΑΠΟΕΛ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εναν άνθρωπο που τον... πλήγωσε έχει βάλει στο στόχαστρο ο Ολυμπιακός.

Η ομάδα του Πειραιά εξασφάλισε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για τον Κύπριο επιθετικό του ΑΠΟΕΛ, Πιέρο Σωτηρίου.

Οι πληροφορίες που θέλουν τους Πειραιώτες να έχουν τον πρώτο λόγο για τον 23χρονο επιθετικό (και σκόρερ του νικητήριου γκολ των ΑΠΟΕΛ στο παιχνίδι του Europa League στο «Καραϊσκάκη») ευσταθούν, ενώ παράλληλα είναι εξαιρετική η σχέση που υπάρχει ανάμεσα στις δυο ομάδες και έχει αποδειχθεί σε αρκετές περιπτώσεις με δανεισμούς παικτών ή και αγορές (όπως συνέβη με τον Ντε Βινσέντι). Κατόπιν τούτου, είναι εύλογο ότι ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο στην Ελλάδα για κάθε παίκτη του ΑΠΟΕΛ.

Ο Ολυμπιακός ουσιαστικά έχει καπαρώσει τον Κύπριο επιθετικό σκέφτεται να ενεργοποιήσει το κεκτημένο του δικαίωμα από το προσεχές καλοκαίρι (έτσι κι αλλιώς ο Σωτηρίου δεν θα είχε δικαίωμα συμμετοχής στο Europa League), όμως το ποσό της μετακίνησης (με τα σημερινά δεδομένα) πιο πολύ θα πλησιάζει στο 1 εκατομμύριο ευρώ, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και μία δεύτερη περίπτωση Λαΐφη, δηλαδή τον Ολυμπιακό να παραχωρεί δανεικό τον Σωτηρίου σε ομάδα της αρεσκείας του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός πιερος σωτηριου ΑΠΟΕΛ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ