Η Τζίτζι Χαντίντ γδύθηκε για τον Versace - iefimerida.gr

Η Τζίτζι Χαντίντ γδύθηκε για τον Versace

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το supermodel εξακολουθεί να κατακτά το χώρο της μόδας.

Λίγο μετά τη σέξι φωτογράφιση της για το διάσημο σχεδιαστή υποδημάτων Stuart Weitzman, όπου την είδαμε να ποζάρει ολόγυμνη μόνο με τα μποτάκια της, η Τζιτζι μαγεύει τον ανδρικό πληθυσμό μέσα από την συλλογή του Οίκου Versace για την άνοιξη 2017.

Ξαπλωμένη ολόγυμνη επάνω σε ένα κρεβάτι με πολυτελή μεταξωτά σεντόνια σε χρυσό και μαύρο print, η καλλονή κρύβει τα επίμαχα σημεία του σώματος της με μία oversized τσάντα του brand και τα πόδια της "ντύνουν" ένα ζευγάρι μαύρες δερμάτινες ψηλοτάκουνες γόβες.

Η 21χρονη φόρεσε δερμάτινα σακάκια και φορέματα για λογαριασμό της συγκεκριμένης συλλογής του Οίκου Versace αλλά η μόνη φωτογραφία που κατάφερε να προκαλέσει το ενδιαφέρον ήταν η παραπάνω, αφού το μοντέλο αφήνει εκτεθειμένη την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζίτζι Χαντίντ versace
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ