Ιταλία: 100 άνθρωποι εγκλωβίστηκαν σε καμπίνες τελεφερίκ [βίντεο] - iefimerida.gr

Ιταλία: 100 άνθρωποι εγκλωβίστηκαν σε καμπίνες τελεφερίκ [βίντεο]

Φωτογραφία: La Stampa
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση απομάκρυνσης 100 και πλέον ανθρώπων που έχουν εγκλωβιστεί στις καμπίνες τελεφερίκ στο οποίο σημειώθηκε βλάβη εξαιτίας των ισχυρών ανέμων, στο χιονοδρομικό κέντρο της Τσερβίνια στην Ιταλία (κοιλάδα της Αόστα), μετέδωσαν σήμερα ιταλικά τηλεοπτικά δίκτυα.

Πενήντα άνθρωποι έχουν ήδη διασωθεί και οι πρώτοι εξ αυτών περιέγραψαν το αίσθημα ανακούφισης που ένιωσαν.

«Προχωράμε αυτήν την στιγμή στην διαδικασία επιστροφής των σκιέρ προς την πεδιάδα και την ασφάλεια» ήταν το μήνυμα που αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό του χιονοδρομικού κέντρου στο Twitter.

#cervinia gli sciatori recuperati dalla telecabina bloccata stanno tutti bene. Procedurre di soccorso collaudate. pic.twitter.com/qBRmLg8Nfx

Περίπου 150 στελέχη των ομάδων διάσωσης έσπευσαν για να βοηθήσουν τους ανθρώπους που έχουν εγκλωβιστεί μεταξύ δύο σημείων του κέντρου, σε ύψος 2.550 έως 2.800 μέτρων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιταλία τελεφερίκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ