Ο Κουρμπέλης και επίσημα στον Παναθηναϊκό - iefimerida.gr

Ο Κουρμπέλης και επίσημα στον Παναθηναϊκό

Φωτογραφία: PAOFC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίσημα από το βράδυ της Παρασκευής είναι ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Ο 23χρονος αμυντικός πέρασε από ιατρικά, υπέγραψε και ανακοινώθηκε από την «πράσινη» ΠΑΕ και έτσι έγινε η πρώτη μεταγραφή επί των ημερών του Νίκου Λυμπερόπουλου στον ΠΑΟ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συμφωνία με Αστέρα και ποδοσφαιριστή

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία με τον Αστέρα Τρίπολης και τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Κουρμπέλη για την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας.

Ο γεννημένος στις 2 Νοεμβρίου του 1993 μέσος ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής της Αρκαδικής ομάδας με την οποία έγινε επαγγελματίας το 2010. Εκτοτε έχει φορέσει τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης 131 φορές σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa League σημειώνοντας 3 γκολ. Με τις εθνικές ομάδες Νέων και Ελπίδων (Κ19, Κ20 και Κ21) αγωνίστηκε μεταξύ 2011-2014 καταγράφοντας 28 συμμετοχές και 1 γκολ».

Οι ανακοινώσεις Λυμπερόπουλου-Φύσσα

Νωρίτερα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τις προσλήψεις του Νίκου Λυμπερόπουλου και του Τάκη Φύσσα.

«Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη τεχνικού διευθυντή. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος επιστρέφει μετά από 13,5 χρόνια στον Παναθηναϊκό. Ο γεννημένος στις 4 Αυγούστου 1975 νέος τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού δήλωσε μετά την υπογραφή του συμβολαίου συνεργασίας με την ομάδα: «Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό για την ευκαιρία που μου δίνει. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω το σύλλογο να επιτύχει τους στόχους του».

«Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Τάκη Φύσσα, ο οποίος θα είναι ο νέος διευθυντής της ακαδημίας του συλλόγου. Παράλληλα, ολοκληρώθηκε η συνεργασία με τον Γιάννη Σαμαρά, τον οποίο η οικογένεια του Παναθηναϊκού ευχαριστεί για την πολυετή προσφορά του και εύχεται καλή συνέχεια στο επόμενο επαγγελματικό βήμα του. Ο Τάκης Φύσσας επιστρέφει για τρίτη φορά στον Παναθηναϊκό. Η πρώτη ήταν ως ποδοσφαιριστής το 2007, μετά από την πρώτη θητεία του που ξεκίνησε το 1998 και ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο του 2003. Η δεύτερη ως διευθυντής ποδοσφαίρου τον Αύγουστο του 2014 θέση που διατήρησε έως τον Φεβρουάριο του 2016. Ο νέος διευθυντής ακαδημίας του συλλόγου δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας: «Η τιμή που μου γίνεται να αναλάβω αυτή τη θέση είναι σημαντική. Οι αναπτυξιακές ηλικίες είναι μοναδικές έχοντας να κάνουν με παιδιά, γι’ αυτό έχω την υποχρέωση να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Κουρμπέλης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ