Στο νοσοκομείο ο Ιταλός αστυνομικός που πυροβόλησε ο Τυνήσιος [εικόνα] - iefimerida.gr

Στο νοσοκομείο ο Ιταλός αστυνομικός που πυροβόλησε ο Τυνήσιος [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πρώτη φωτογραφία του αστυνομικού Κρίστιαν Μόβιο από το νοσοκομείο που βρίσκεται μετά τον πυροβολισμό που δέχθηκε από τον μακελάρη του Βερολίνου, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής (23/12) αστυνομικοί σταμάτησαν τον ύποπτο για έλεγχο. Μόλις του ζήτησαν την ταυτότητά του, τράβηξε 22άρι πιστόλι και πυροβόλησε εναντίον τους φωνάζοντας Αλλαχού Ακμπάρ.

Από το όπλο του τρομοκράτη τραυματίστηκε ελαφρά στον ώμο ο ιταλός αστυνομικός Κριστιάν Μόβιο. Μαζί με τον Μόβιο συμμετείχε στην περιπολία ο Λούκα Σκάτα ο οποίος ήταν και αυτός ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε τον Ανίς Αμρί.

«Για τη βραδινή επιχείρηση θέλω να ευχαριστήσω την αστυνομία, τις δυνάμεις ασφαλείας, άνδρες και γυναίκες που έκαναν αυτές τις ώρες περήφανη την Ιταλία. Ιδιαίτερες ευχαριστίες θέλω να εκφράσω στον νεαρό Κρίστιαν Μόβιο ο οποίος τραυματίστηκε και στο συνάδελφό του Λούκα Σκάτα, οι οποίοι επέδειξαν θάρρος και επαγγελματική ετοιμότητα», τόνισε ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Πάολο Τζεντιλόνι.

«Θεωρούμε αυτούς τους δύο νεαρούς ως εξαιρετικά άτομα, νεαρής ηλικίας που κάνοντας απλά το καθήκον τους πρόσφεραν εξαιρετικές υπηρεσίες στο κοινό. Πιστεύω ότι εκφράζω το συναίσθημα όλης της χώρας, ότι η Ιταλία τους είναι ευγνώμον», είπε ο υπουργός Εσωτερικών Μάρκο Μινίτι για να συμπληρώσει: Tις επόμενες ημέρες θα πάω να τον αγκαλιάσω

Στο νοσοκομείο ο Ιταλός αστυνομικός που πυροβόλησε ο Τυνήσιος [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Στο νοσοκομείο ο Ιταλός αστυνομικός που πυροβόλησε ο Τυνήσιος [εικόνα] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ