Στο Προεδρικό Μέγαρο για κάλαντα Θρακιώτες, οι Μερακλήδες Αρτας και οι Βρακοφόροι Κρήτης - iefimerida.gr

Στο Προεδρικό Μέγαρο για κάλαντα Θρακιώτες, οι Μερακλήδες Αρτας και οι Βρακοφόροι Κρήτης

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ως είθισται το Σάββατο παραμονή Χριστουγέννων μπάντες και σύλλογοι θα βρεθούν στο Προεδρικό Μέγαρο για να ψάλουν τα κάλαντα στον Προκόπη Παυλόπουλο.

Η Μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων και η Προεδρική Φρουρά θα είναι οι πρώτοι που θα ψάλουν τα Κάλαντα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, σύμφωνα με την ανακοίνωση της προεδρίας, στις 11.00 το πρωί.

Στη συνέχεια θα ψάλουν τα Κάλαντα στο Πρόεδρο της Δημοκρατίας το Λύκειο Ελληνίδων, η Νεανική Χορωδία του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Θεσσαλονίκης και οι Θρακιώτες Αθηνών της Ενοριακής Νεανικής Εστίας του Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου οδού Αχαρνών.

Στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ερέτριας «Κ. Κανάρης» και Πολιτιστικός Σύλλογος Δροσιάς Ευβοίας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Μερακλήδες Περιφέρειας Άρτας» και ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ προεδρικό μέγαρο κάλαντα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ