Αυτοί είναι οι Ιταλοί αστυνομικοί που εξουδετέρωσαν τον Τυνήσιο μακελάρη - iefimerida.gr

Αυτοί είναι οι Ιταλοί αστυνομικοί που εξουδετέρωσαν τον Τυνήσιο μακελάρη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νεκρός, κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς στο Μιλάνο, τα ξημερώματα, έπεσε ο ύποπτος για την επίθεση στο Βερολίνο Ανίς Αμρί.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής (23/12) αστυνομικοί σταμάτησαν τον ύποπτο για έλεγχο. Μόλις του ζήτησαν την ταυτότητά του, τράβηξε 22άρι πιστόλι και πυροβόλησε εναντίον τους φωνάζοντας Αλλαχού Ακμπάρ.

Από το όπλο του τρομοκράτη τραυματίστηκε ελαφρά στον ώμο ο ιταλός αστυνομικός Κριστιάν Μόβιο. Μαζί με τον Μόβιο συμμετείχε στην περιπολία ο Λούκα Σκάτα ο οποίος ήταν και αυτός ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε τον Ανίς Αμρί.

Οι δύο αστυνομικοί μετά τον εντοπισμό και την εξουδετέρωση του Τυνήσιου επικηρυγμένου μακελάρη έχουν γίνει οι ήρωες της ημέρας.

Από την πλευρά του ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών σε συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Παρασκευής εξήρε τις αστυνομικές αρχές της Ιταλίας και επισκέφθηκε τον τραυματία αστυνομικό στο νοσοκομείο.

Να σημειωθεί ότι ο αστυνομικός που σκότωσε τον δράστη ήταν μόλις εννιά μήνες στο αστυνομικό σώμα. O 29χρονος Λούκα Σκάτα καταγεται απ' το Κανικατί της Κατάνια και γεννήθηκε στις 24 Αυγούστου του 1987.

Αυτοί είναι οι Ιταλοί αστυνομικοί που εξουδετέρωσαν τον Τυνήσιο μακελάρη | iefimerida.gr 0

Ο Κρίστιαν Μόβιο και ο Λούκα Σκάτα

Αυτοί είναι οι Ιταλοί αστυνομικοί που εξουδετέρωσαν τον Τυνήσιο μακελάρη | iefimerida.gr 1

Ο Κρίστιαν Μόβιο που τραυματίστηκε από τα πυρά του τρομοκράτη

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ