Η Μαράια Κάρει σε γιορτινό mood: Μαγειρεύει και χορεύει με τον γιο της το «All I Want for Christmas is You» [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Μαράια Κάρει σε γιορτινό mood: Μαγειρεύει και χορεύει με τον γιο της το «All I Want for Christmas is You» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο να ακούν κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα, το «κλασικό» τραγούδι της Μαράια Κάρεϊ, «All I Want for Christmas is you», αλλά ο μεγαλύτερος φαν της φέτος είναι ο... γιος της.

Η Μαράια Κάρεϊ, λοιπόν, φόρεσε την κόκκινη ρόμπα της, αφήνοντας σε κοινή θέα το μπούστο της, έβαλε δυνατά το τραγούδι της και άρχισε να χορεύει μαζί με τον γιό της στην κουζίνα του σπιτιού της, ενώ μαγείρευε.

A video posted by Mariah Carey (@mariahcarey) on Dec 22, 2016 at 9:35am PST

Μάλιστα, ο γιος της φαίνεται να έχει πάρει από την καλλιτεχνική φλέβα της μητέρας του, καθώς αν και μόλις 5 ετών, τραγουδούσε, χόρευε και έκανε φιγούρες.

A photo posted by Mariah Carey (@mariahcarey) on Dec 20, 2016 at 9:15am PST

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που τα δίδυμα παιδιά της Μαράια Κάρεϊ δίνουν σόου μπροστά στην κάμερα, καθώς πριν λίγες μέρες ο μπαμπάς τους και πρώην της Μαράια, Νικ Κάνον, δημοσίευσε βίντεο, όπου χόρευαν Χριστουγεννιάτικα.

A photo posted by Mariah Carey (@mariahcarey) on Dec 12, 2016 at 7:50pm PST

Το μόνο σίγουρο είναι πάντως, πως η οικογένεια της Μαράια Κάρεϊ λατρεύει τα Χριστούγεννα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ