«Ο πατέρας σου καταστρέφει τη χώρα» -Ανδρας άρχισε να φωνάζει στην Ιβάνκα Τραμπ σε αεροπλάνο [εικόνες] - iefimerida.gr

«Ο πατέρας σου καταστρέφει τη χώρα» -Ανδρας άρχισε να φωνάζει στην Ιβάνκα Τραμπ σε αεροπλάνο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ιβάνκα Τραμπ ταξίδευε με τα παιδιά της στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα από τη Νέα Υόρκη, με πτήση της Jet Blue, όταν ένας από τους επιβάτες την πλησίασε και άρχισε να της φωνάζει.

«Ο πατέρας σου καταστρέφει τη χώρα», έλεγε ο άνδρας, ο οποίος είχε ένα παιδί στα χέρια τους, σύμφωνα με το TMZ.

«Γιατί αυτή είναι στην πτήση μας. Θα έπρεπε να είναι σε ιδιωτική», κραύγαζε ο άνδρας.

Η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ απέδειξε πως είναι «τέρας» ψυχραιμίας, μιας και τον αγνοούσε, απασχολώντας τα παιδιά της με κραγιόνια ζωγραφικής.

Ο σύζυγος του άντρα, Μάθιου Λέισνερ, είπε πως τα πράγματα δεν έγινα έτσι στο Twitter, γράφοντας: «Ο σύζυγός μου εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του με ήρεμο τόνο, το προσωπικό της Jet Blue τον άκουσε και μας πέταξαν έξω από το αεροπλάνο».

Ωστόσο μία ώρα νωρίτερα ο Λέισνερ είχε γράψει «Η Ιβάνκα και ο Jared στο JFK T5. O άντρας μου τους κυνηγούσε στο αεροπλάνο για να τους παρενοχλήσει».

Οταν έγινε το περιστατικό, στο αεροπλάνο γινόταν ακόμη επιβίβαση, οπότε το πλήρωμα μπορούσε να κατεβάσει τους δύο άντρες και το παιδί τους από το αεροσκάφος.

«Ο πατέρας σου καταστρέφει τη χώρα» -Ανδρας άρχισε να φωνάζει στην Ιβάνκα Τραμπ σε αεροπλάνο [εικόνες] | iefimerida.gr 0
«Ο πατέρας σου καταστρέφει τη χώρα» -Ανδρας άρχισε να φωνάζει στην Ιβάνκα Τραμπ σε αεροπλάνο [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιβάνκα Τραμπ αεροπλάνο επιβάτης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ