Κουρτουά: «Πάω στην Ρεάλ Μαδρίτης» - iefimerida.gr

Κουρτουά: «Πάω στην Ρεάλ Μαδρίτης»

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τιμπό Κουρτουά έριξε... βόμβα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Όπως αποκάλυψε ο ισπανικός Τύπος, ο Βέλγος τερματοφύλακας της Τσέλσι εκμυστηρεύτηκε σε συμπαίκτες του στην αγγλική ομάδα ότι συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Και αυτό θα γίνει το καλοκαίρι του 2017.

Η Ρεάλ Μαδρίτης τον ήθελε, άλλωστε, και όταν εκείνος βρισκόταν στο «Βιθέντε Καλντερόν». Αλλά η Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε ό,τι μπορούσε για να αποτρέψει τη μετακίνηση του Κουρτουά στη «μισητή» αντίπαλό της.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός «Onda Cero» μετέδωσε ότι οι διοικούντες τη Ρεάλ έχουν ήδη μιλήσει με τον Κουρτουά και οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία. Και η «Marca» επιβεβαίωσε ότι ο διεθνής γκολκίπερ θα γυρίσει σύντομα στη Μαδρίτη, σύμφωνα και με τη σχετική εξομολόγησή του σε συμπαίκτες του στην Τσέλσι, αλλά και στο φιλικό του περιβάλλον.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κουρτουα Τσέλσι Ρεάλ Μαδρίτης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ