Πάγκαλος: Ο Μαδούρο είναι εδώ! -Εξαθλιωμένοι πολίτες κάνουν ουρά για πενταροδεκάρες - iefimerida.gr

Πάγκαλος: Ο Μαδούρο είναι εδώ! -Εξαθλιωμένοι πολίτες κάνουν ουρά για πενταροδεκάρες

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση για την «εξαθλίωση που βιώνουν οι πολίτες», εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twittter.

O κ. Πάγκαλος ανάρτησε τρεις φωτογραφίες από την κατάσταση που επικρατούσε το πρωί της Πέμπτης (22/12) στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους γράφοντας -μεταξύ άλλων- πως «ο Μαντούρο είναι ήδη εδώ».

«Ο Μαντούρο είναι ήδη εδώ. Η Τσιπρανελική λαοκρατία βασανίζει χριστουγεννιάτικα τους ιθαγενείς. 11πμ στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους», έγραψε αρχικά.

Πάγκαλος: Ο Μαδούρο είναι εδώ! -Εξαθλιωμένοι πολίτες κάνουν ουρά για πενταροδεκάρες | iefimerida.gr 0

Ο κ. Πάγκαλος συνέχισε: Μόλις μπεις σε αρπάζει η Λερναία Ύδρα. Εκατοντάδες πολίτες στην ουρά περιμένουν με αγωνία πενταροδεκάρες. Εξαθλίωση!

Πάγκαλος: Ο Μαδούρο είναι εδώ! -Εξαθλιωμένοι πολίτες κάνουν ουρά για πενταροδεκάρες | iefimerida.gr 1

«Εξουθενωμένοι υπάλληλοι, η αγωνία & η αθλιότητα κορυφώνονται. Ο φαλακρός κύριος είναι υπάλληλος & προσπαθεί να εξημερώσει τους ιθαγενείς», συμπλήρωσε.

Πάγκαλος: Ο Μαδούρο είναι εδώ! -Εξαθλιωμένοι πολίτες κάνουν ουρά για πενταροδεκάρες | iefimerida.gr 2

«Υπουργέ στείλτε έναν έμπιστο μετακλητό να σας μεταφέρει το κλίμα. Όπως με τον εμπρησμό λεωφορείων η Λατινική Αμερική μας δείχνει το δρόμο», κατέληξε

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ