Ενας 55χρονος στη Θράκη μετέφερε με βάρκα ναρκωτικά στην Τουρκία [εικόνα] - iefimerida.gr

Ενας 55χρονος στη Θράκη μετέφερε με βάρκα ναρκωτικά στην Τουρκία [εικόνα]

Φωτογραφία: xanthipress.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέλος εγκληματικής ομάδας, η οποία δραστηριοποιούνταν στην εισαγωγή και εξαγωγή μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ήταν ένας 55χρονος από την Θράκη.

Πρόκειται για έναν 55χρονο ημεδαπό τα στοιχεία του οποίου ταυτοποιήθηκαν στο πλαίσιο έρευνας που διεξήχθη από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Αλεξανδρούπολης.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης, σε συνδυασμό με παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Να σημειωθεί, ότι για την συγκεκριμένη υπόθεση είχαν συλληφθεί στις 9 Νοεμβρίου, δύο ακόμη μέλη της σπείρας, μεταξύ των οποίων και ο αρχηγός της. Από την μέχρι στιγμής έρευνα, προέκυψε ότι ο ρόλος του 55χρονου στην ομάδα ήταν να μεταφέρει τα ναρκωτικά από την Ελλάδα στην Τουρκία δια θαλάσσης με βάρκα.

Τέλος, κατά την διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 1 βάρκα (τύπου πλάβα) με εξωλέμβια μηχανή, 1 Ι.Χ. αυτοκίνητο, χρηματικό ποσό 2000 ευρώ. Επίσης, 5 κινητά τηλέφωνα και 10 κάρτες sim. Η δικογραφία πρόκειται να διαβιβαστεί Εισαγγελία Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Ενας 55χρονος στη Θράκη μετέφερε με βάρκα ναρκωτικά στην Τουρκία [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ξάνθη Ναρκωτικά Σύλληψη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ