Η καινούργια Skoda Octavia RS είναι πιο σπορ και πιο δυνατή - iefimerida.gr

Η καινούργια Skoda Octavia RS είναι πιο σπορ και πιο δυνατή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη γκάμα της ανανεωμένης Skoda Octavia, με τη νέα μάσκα και τους χαρακτηριστικούς διπλούς προβολείς, προστίθεται πλέον και η κορυφαία εκδοχή της η RS.

Η οποία θα έχει και αυτή ακόμα πιο έντονη παρουσία με επίσης καινούργια μάσκα, διαφορετικούς προφυλακτήρες, ένα μεγάλο διαχύτη πίσω, φώτα LED μπροστά και πίσω και ζάντες από 17 έως και 19 ίντσες.

Η ανανεωμένη RS θα είναι και πάλι διαθέσιμη τόσο ως σεντάν όσο και ως στέισον και θα κινείται από τον 2.0 TSi που πλέον θα αποδίδει +10 ίππους, φτάνοντας συνολικά τους 230, με τη ροπή να είναι 350 Nm. Η πιο γρήγορη Octavia θα ολοκληρώνει το 0-100 σε 6,7 δεύτερα, και η τελική της θα είναι 250 χλμ./ώρα, ενώ τα διαθέσιμο κιβώτια θα είναι είτε ένα χειροκίνητο 6 σχέσεων είτε ένα αυτόματο DSG και πάλι με 6 ταχύτητες.

H ίδια έκδοση με τον diesel 2.0 TDI θα αποδίδει 184 άλογα με το 0-100 να έρχεται σε 7,9 δευτερόλεπτα και την τελική να είναι 232 χλμ./ώρα. Μάλιστα εδώ υπάρχει και η δυνατότητα τετρακίνησης, αποκλειστικά σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο.

Παράλληλα και σύμφωνα με την Skoda θα υπάρξουν αρκετές επεμβάσεις στο RS που θα το διαφοροποιούν από το απλό μοντέλο, όπως μια πιο χαμηλή κατά 15 χιλιοστά ανάρτηση, αυξημένα μετατρόχια, και ενισχυμένα φρένα. Στο εσωτερικό θα υπάρχουν διαφορετικά μπάκετ καθίσματα και οι αναμενόμενες σπορ πινελιές όπως άλλωστε σε κάθε RS, ενώ δεν θα λείπουν ούτε τα σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης ούτε οι δυνατότητες διασύνδεσης smartphones.

Η καινούργια Skoda Octavia RS είναι πιο σπορ και πιο δυνατή   | iefimerida.gr 0
Η καινούργια Skoda Octavia RS είναι πιο σπορ και πιο δυνατή   | iefimerida.gr 1
Η καινούργια Skoda Octavia RS είναι πιο σπορ και πιο δυνατή   | iefimerida.gr 2
Η καινούργια Skoda Octavia RS είναι πιο σπορ και πιο δυνατή   | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Scoda Octavia RS
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ