Ομπάμα: Σημάδια ανάκαμψης για την παγκόσμια οικονομία στο 2012 - iefimerida.gr

Ομπάμα: Σημάδια ανάκαμψης για την παγκόσμια οικονομία στο 2012

Ομπάμα: Σημάδια ανάκαμψης για την παγκόσμια οικονομία στο 2012
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα «βλέπει» σημάδια ανάκαμψης της παγκόσμιας οικονομίας μέσα στο 2012, όπως ανέφερε σε μήνυμά του λίγες ώρες πριν την υποδοχή του 2νέου χρόνου, δεσμευόμενος για άλλη μία φορά να υπερασπιστεί τη μεσαία τάξη.

Ο Μπαράκ Ομπάμα αφού έκανε ένα σύντομο απολογισμό, εκτίμησε πως το νέο έτος θα φέρει ακόμα μεγαλύτερες αλλαγές, εκφράζοντας την πεποίθηση πως «οι ΗΠΑ έχουν αυτό που πρέπει για να απαντήσουν στις αλλαγές και να βγουν απ΄αυτές ακόμη πιο δυνατές».

Αναφερόμενος στην εξόντωση του Οσάμα μπιν Λάντεν το Μάιο στο Πακιστάν ο Αμερικανός πρόεδρος υποστήριξε ότι «Καταφέραμε ένα σκληρό πλήγμα στην Αλ Κάιντα και αυξήσαμε την ασφάλεια της Αμερικής» εωώ για την αποχώρηση των αμερικανών στρατιωτών από το Ιράκ και στον πόλεμο στο Αφγανιστάν τόνισε Θέσαμε τέρμα σε έναν πόλεμο και αρχίσαμε να τελειώνουμε έναν άλλον»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ