Διαρρήκτης επιτέθηκε με μαχαίρι σε πρωταθλήτρια του τένις: Τυχερή που είμαι ζωντανή - iefimerida.gr

Διαρρήκτης επιτέθηκε με μαχαίρι σε πρωταθλήτρια του τένις: Τυχερή που είμαι ζωντανή

Φωτογραφία: AP/ Jean-Francois Badias
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θύμα επίθεσης με μαχαίρι, μέσα στο σπίτι της, έπεσε η Πέτρα Κβίτοβα.

Η Τσέχα πρωταθλήτρια του τένις, που έχει κατακτήσει δύο φορές το Wimbledon δήλωσε πως είναι τυχερή που ζει, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι, ενώ προσπαθούσε να αντιμετωπίσει τον ληστή που μπήκε κρατώντας μαχαίρι στο σπίτι της. Ο δράστης έφυγε από το διαμέρισμα, στην πόλη Προστέγιοφ, με 5.000 τσεχικές κορώνες- περίπου 190 ευρώ και ακόμη δεν έχει συλληφθεί.

«Σήμερα δέχθηκα επίθεση στο διαμέρισμά μου από έναν άνδρα που κρατούσε μαχαίρι. Στην προσπάθειά μου να υπερασπιστώ τον εαυτό μου τραυματίστηκα άσχημα στο αριστερό μου χέρι. Είμαι ταραγμένη, αλλά τυχερή που ζω. Ο τραυματισμός είναι σοβαρός και θα πρέπει να δω ειδικούς, αλλά αν ξέρετε κάτι για εμένα, είμαι δυνατή και θα το παλέψω», έγραψε στο Facebook η Κβίτοβα.

Η τενίστρια, που είχε κερδίσει το Wimbledon το 2011 και το 2014 και σήμερα είναι στο νο11 της παγκόσμιας κατάταξης δήλωσε ότι αυτή η εμπειρία ήταν η χειρότερη που έχει ζήσει. Ευχαρίστησε τον κόσμο για τις ευχές που της έστειλε στα social media και τους προέτρεψε να μην ανησυχούν για εκείνη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πέτρα Κβίτοβα επίθεση μαχαίρι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ