Ελεύθερος ο γιος του προέδρου της κυπριακής Βουλής -Είχε κριθεί ένοχος για πρόκληση θανάτου εξ αμελείας [βίντεο] - iefimerida.gr

Ελεύθερος ο γιος του προέδρου της κυπριακής Βουλής -Είχε κριθεί ένοχος για πρόκληση θανάτου εξ αμελείας [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tην άμεση αποφυλάκιση του γιου του προέδρου της Κυπριακής Βουλής, Κυριάκου Συλλούρη αποφάσισε το Εφετείο.

Τον Σεπτέμβριο του 2016, του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης ενός έτους για πρόκληση θανάτου εξ αμελείας. Είχε κηρυχθεί ένοχος για αλόγιστη, απερίσκεπτη και επικίνδυνη οδήγηση που είχε ως αποτέλεσμα την πρόκληση θανατηφόρου δυστυχήματος, με θύμα τον Σεμπάστιαν Πέτρο Καραπατέα.

Στην απόφασή του το δικαστήριο ανέφερε πως ο Κυριάκος Συλλλούρης, «πριν εισέλθει στον κύριο δρόμο σταμάτησε όπως ήταν υποχρεωμένος να πράξει» και «αφού βεβαιώθηκε προχώρησε με μηδενική σχεδόν ταχύτητα, ενώ το σταθμευμένο βαν, εμπόδιζε την επαρκή επόπτευση του δρόμου».

Η μάνα του αδικοχαμένου νέου σπαράζει, αδυνατώντας να πιστέψει ότι κόπηκε τόσο άδοξα το νήμα της ζωής του γιου της και εξέφρασε παράπονα στο "Themaonline" για την σχετική απόφαση της δικαιοσύνης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κύπρος ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΥΡΗΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ