Eπίθεση Τσίπρα σε αγρότες και δημοσιογράφους- «Σε μένα δεν θα κάνετε τέτοια, όποιος θέλει να κάνει θέατρο να βγει έξω»! [βίντεο] - iefimerida.gr

Eπίθεση Τσίπρα σε αγρότες και δημοσιογράφους- «Σε μένα δεν θα κάνετε τέτοια, όποιος θέλει να κάνει θέατρο να βγει έξω»! [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στιγμές έντασης δημιουργήθηκαν λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι στο δημαρχείο Φαιστού στις Μοίρες, όταν ζητήθηκε από τους δημοσιογράφους να αποχωρήσουν από την αίθουσα όπου θα ξεκινούσε η σύσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τους εκπροσώπους των αγροτών και των κτηνοτρόφων.

Αφού ο κ. Τσίπρας ολοκλήρωσε το εισαγωγικό μέρος της ομιλίας του, ζητήθηκε η αποχώρηση των δημοσιογράφων, των οπερατέρ και των φωτογράφων από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου προκειμένου να πραγματοποιηθεί η σύσκεψη.

Οι εργαζόμενοι των Μέσων Ενημέρωσης αλλά και μερίδα αγροτών αντέδρασαν, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση ανάμεσα σε δημοσιογράφους, αγρότες, αλλά και τον πρωθυπουργό.

Eπίθεση Τσίπρα σε αγρότες και δημοσιογράφους- «Σε μένα δεν θα κάνετε τέτοια, όποιος θέλει να κάνει θέατρο να βγει έξω»! [βίντεο] | iefimerida.gr 0

«Εδώ δεν είναι εκπομπή, είναι σύσκεψη», είπε ο κ. Τσίπρας και συμπλήρωσε απευθυνόμενος στους αγρότες: «Εγώ όταν κάνω συσκέψεις με φορείς κλείνουν οι πόρτες και μιλάμε ειλικρινά, πρόσωπο με πρόσωπο».

Οι δηλώσεις αυτές πυροδότησαν το ήδη εκρηκτικό κλίμα, με τους δημοσιογράφους να μη θέλουν να βγουν έξω από την αίθουσα και τους αγρότες να δηλώνουν πως αν φύγουν τα ΜΜΕ τότε θα αποχωρήσουν κι εκείνοι.

Ο κ. Τσίπρας, εμφανώς εκνευρισμένος, είπε «όποιος θέλει να κάνει θέατρο μπροστά στους δημοσιογράφους να πάει έξω», ενώ, αφού χτύπησε το χέρι του στο γραφείο, είπε στη συνέχεια: «Σε μένα δεν θα κάνετε τέτοια, όποιος θέλει να κάνει θέατρο να βγει έξω»!

Eπίθεση Τσίπρα σε αγρότες και δημοσιογράφους- «Σε μένα δεν θα κάνετε τέτοια, όποιος θέλει να κάνει θέατρο να βγει έξω»! [βίντεο] | iefimerida.gr 1

Μάλιστα, είχε έναν έντονο διάλογο με τον ανταποκριτή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ στην Κρήτη Μάριο Διονέλλη.

Πηγή: Cretapost.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τσίπρας Κρήτη αγρότες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ