Κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα ο Ολυμπιακός - Πρόβλημα με Σπανούλη - iefimerida.gr

Κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα ο Ολυμπιακός - Πρόβλημα με Σπανούλη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον Ερυθρό Αστέρα υποδέχεται ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ (21:00, Novasports 2) επιζητώντας την 9η νίκη του σε 13 ματς στην Euroleague. Αμφίβολος ο Βασίλης Σπανούλης.

Να συνεχίσει στο νικηφόρο ρυθμό του θα προσπαθήσει ο Ολυμπιακός, ο οποίος στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Euroleague αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ.

Οι Σέρβοι διαθέτουν την 3η καλύτερη άμυνα στη διοργάνωση μέχρι στιγμής, προέρχονται από την σπουδαία νίκη επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ και θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τα προβλήματα τραυματισμών που έχουν προκύψει στον Ολυμπιακό.

Πρίντεζης και Χάκετ είναι δεδομένα εκτός μάχης ενώ το μεγάλο πρόβλημα ακούει στο όνομα Βασίλης Σπανούλης αφού η συμμετοχή του είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Στο πρωινό χαλάρωμα έλαβε μέρος, θα μπει στην 12άδα αλλά είναι άγνωστο πόσο χρόνο συμμετοχής θα πάρει.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Σάσα Πουκλ (Σλοβενία), ο Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία) και η Άνε Πάντερ (Γερμανία).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας
18:00 Ούνιξ Καζάν-Γαλατάσαραϊ
19:30 Αναντολού Εφές-Ζαλγκίρις Κάουνας
21:00 Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας
21:45 Ρεάλ Μαδρίτης-Μπάμπεργκ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Ερυθρός Αστέρας Euroleague
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ