Snowkhana 5: Αυτό είναι το εορταστικό βίντεο της Ford - iefimerida.gr

Snowkhana 5: Αυτό είναι το εορταστικό βίντεο της Ford

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Ford, όπως κάθε Χριστούγεννα τα τελευταία 5 χρόνια, παρουσίασε το καινούργιο της εορταστικό βίντεο.

Το Snowkhana 5 στο οποίο ο λιλιπούτειος superstar Mental Block ντριφτάρει σε αγαπημένα Χριστουγεννιάτικα blockbusters, δοκιμάζοντας τις γνώσεις των σινεφίλ.

Έχοντας προκύψει ως φόρος τιμής στα βίντεο Gymkhana με πρωταγωνιστή το θρύλο του YouTube Ken Block, η σειρά Snowkhana έχει αποκτήσει τους δικούς της πιστούς οπαδούς για κλιπ που φτιάχτηκαν με αγάπη και βασίζονται σε μικροσκοπικά παιχνίδια, άπειρα τουβλάκια LEGO και απίστευτη υπομονή για τη φωτογράφηση του κάθε καρέ – ενώ περιλαμβάνεται μία αναφορά στη Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση του John Lewis. Το κάστ περιλάμβανε επίσης ήρωες όπως οι Batman, Ben 10, The Lone Ranger, Raphael the Teenage Mutant Ninja Turtle, και ένα μινιόν από το Despicable Me.

Για να στηθεί το σκηνικό χρειάστηκε περίπου 1 μήνας, ενώ χρησιμοποιήθηκαν υλικά όπως 17 δεντράκια LEGO, 11 κουτάκια σπρέι χιονιού, επτά κτίρια από χαρτόνι, ένα μεγάλο κουτί με αφρό διόγκωσης – και ένα γυναικείο καλσόν, που χρησιμοποιείται για το δίχτυ του τραμπολίνο στη σκηνή με τη διαφήμιση του John Lewis.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ lego Ford
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ