«Ψάχνουν» 28χρονο φοιτητή ως υπεύθυνο για τον εμπρησμό αυτοκινήτου του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης - iefimerida.gr

«Ψάχνουν» 28χρονο φοιτητή ως υπεύθυνο για τον εμπρησμό αυτοκινήτου του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εναν 28χρονο Έλληνα φοιτητή του Πολυτεχνείου αναζητούν οι αστυνομικές αρχές ως υπεύθυνο για τον εμπρησμό που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας σε αυτοκίνητο του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο εκτός της οικίας του αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου την έρευνα ανέλαβε εξ αρχής η ασφάλεια καθώς το συμβάν θεωρήθηκε σοβαρή. Υποπτος θεωρείται για την διάπραξη του αδικήματος ενας 28χρονος, γιος αξιωματικού των Ενόπλων Δυνάμεων από την Ηλιούπολη, που φαίνεται πως έχει ιδιαίτερη σχέση με τον αντιεξουσιαστικό χώρο. Μάλιστα, οι γονείς του 28χρονου πέρασαν τη Δευτέρα το κατώφλι της ΓΑΔΑ προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις, ωστόσο αυτό δεν έγινε και στην περίπτωση του 28χρονου ο οποίος δεν εμφανίστηκε προκειμένου να δώσει εξηγήσεις στις αρχές.

Να σημειώσουμε πως το αυτοκίνητο από τη φωτιά κάηκε ολοσχερώς, ωστόσο απετράπη ο κίνδυνος εξάπλωσης της πυρκαγιάς σε παρακείμενη κατοικία.

«Ψάχνουν» 28χρονο φοιτητή ως υπεύθυνο για τον εμπρησμό αυτοκινήτου του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης | iefimerida.gr 0
«Ψάχνουν» 28χρονο φοιτητή ως υπεύθυνο για τον εμπρησμό αυτοκινήτου του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ φωτιά όχημα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ