Κλήρωση Κυπέλλου: Ποιος θα αποφύγει τον Παναθηναϊκό - iefimerida.gr

Κλήρωση Κυπέλλου: Ποιος θα αποφύγει τον Παναθηναϊκό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις 11:00 στα γραφεία της ΕΠΟ, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Παναθηναϊκό να έχει τοποθετηθεί στους ανίσχυρους και να δημιουργεί προϋποθέσεις... ντέρμπι!

Η κλήρωση για την πρώτη νοκ-άουτ φάση του Κυπέλλου πραγματοποιείται σήμερα στις 11:00 και η 2η θέση στην οποία τερμάτισε ο Παναθηναϊκός στη φάση των ομίλων, δεν αποκλείεται να φέρει ένα πρόωρο ντέρμπι.

Στην πρώτη φάση δεν γίνεται να κληρωθούν μεταξύ τους δύο ομάδες που αγωνίστηκαν στον ίδιο όμιλο ενώ οι πρώτοι των γκρουπ θα αντιμετωπίσουν ομάδα που τερμάτισε στη 2η θέση.

Αυτό σημαίνει πως ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός,ΠΑΣ Γιάννινα, ΟΦΗ, Αστέρας Τρίπολης, ΑΕΚ, Ατρόμητος και Κισσαμικός θα αντιμετωπίσουν μία ομάδα εκ των Τρίκαλα, Πλατανιά, Παναθηναϊκό, Ξάνθη, Αρη, Λαμία, Παναιτωλικό και Λεβαδειακό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κληρωση κυπελλου φαση των 16
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ