Σοκαριστική μαρτυρία από το Βερολίνο -«Ακουσα ένα θόρυβο και είδα ανθρώπους να πετάγονται μπροστά μου» - iefimerida.gr

Σοκαριστική μαρτυρία από το Βερολίνο -«Ακουσα ένα θόρυβο και είδα ανθρώπους να πετάγονται μπροστά μου»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκάρει η μαρτυρία μιας νεαρής κοπέλας από την Αυστραλία, η οποία βρέθηκε στην σκηνή της τραγωδίας το βράδυ της Δευτέρας στο Βερολίνο.

Η Τρίσα Ο'Νιλ, βρισκόταν στην Χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου, παρέα με συμφοιτητές της, όταν το φορτηγό ξεκίνησε να σκορπά το θάνατο σε ανυποψίαστους πολίτες.

«Ξαφνικά άκουσε έναν θόρυβο και είδα ανθρώπους να πετάγονται μπροστά μου», τόνισε αρχικά στο ABC η Τρίσα, η οποία βρίσκεται στο τελευταίο έτος των σπουδών της φέτος.

Σοκαριστική μαρτυρία από το Βερολίνο -«Ακουσα ένα θόρυβο και είδα ανθρώπους να πετάγονται μπροστά μου» | iefimerida.gr 0

«Είδα ένα τεράστιο φορτηγό να επιταχύνει και να χτυπά ανθρώπους, όλα τα φώτα άρχισαν να σβήνουν και τα πάντα είχαν καταστραφεί. Ακουγα τις κραυγές και πάγωσα. Προσπαθήσαμε αμέσως να βοηθήσουμε αυτούς που είχαν χτυπηθεί», συμπλήρωσε η νεαρή κοπέλα.

Η Τρίσα δήλωσε πως υπήρχε αίμα και νεκροί όπου και αν κοιτούσε ενώ τόνισε πως είδε μικρά παιδιά και ηλικιωμένους στο δρόμο να μην κουνιούνται, εκφράζοντας το φόβο πως ο αριθμός των νεκρών μπορεί να αυξηθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ