Και αρχή καλός μας χρόνος έψαλαν στον πρωθυπουργό - iefimerida.gr

Και αρχή καλός μας χρόνος έψαλαν στον πρωθυπουργό

Και αρχή καλός μας χρόνος έψαλαν στον πρωθυπουργό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα κάλαντα της πρωτοχρονιάς έψαλαν στον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμοστο Μέγαρο Μαξίμου, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού και ο Ριζίτικος Σύλλογος Λακκιωτών του Δήμου Πλατανιά, νομού Χανίων.

Ο Σύλλογος Φαρακλάδων Κεφαλλονιάς «Η Εύγερος» έψαλε τα κάλαντα στην γενική γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, η οποία σε δηλώσεις της εκτίμησε ότι το 2012 θα είναι χειρότερη χρονιά από το 2011, τονίζοντας παράλληλα ότι είναι αναγκαία η αντεπίθεση των εργαζομένων με στόχο την κυβέρνηση, το κράτος και τα μονοπώλια.

Στον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη, έψαλαν τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς μέλη της ΜΚΟ Κλίμακα, που δραστηριοποιείται στο χώρο των υπηρεσιών ψυχικής υγείας και στην υλοποίηση προγραμμάτων κοινωνικής ενσωμάτωσης ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού.

«Τα συνεχή μέτρα που επιβάλλονται είναι δυσβάσταχτα, αναποτελεσματικά και κυρίως είναι άδικα, άνισα και στερούνται της κοινωνικής ηθικής... ενώ καλπάζει η διαφθορά, η παραοικονομία, η φοροδιαφυγή, η φοροκλοπή» δήλωσε ο κ. Κουβέλης, προσθέτοντας ότι «η κοινωνία δικαιούται να σταθεί όρθια, να διεκδικήσει δρόμους προκοπής και αισιοδοξίας ,αλλά δυστυχώς το πολιτικό σύστημα με άλλα ασχολείται, αλλού κοιτάει».

Καταλήγοντας ζήτησε «αλλαγή του περιεχομένου της πολιτικής, με σταθερή και αταλάντευτη αναφορά την κοινωνία και τον πολίτη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ