Σε στάση εργασίας προχωρούν την Τετάρτη οι έκτακτοι του Υπουργείου Πολιτισμού - iefimerida.gr

Σε στάση εργασίας προχωρούν την Τετάρτη οι έκτακτοι του Υπουργείου Πολιτισμού

Φωτογραφία: EUROKINISSΙ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τετράωρη στάση εργασίας κηρύσσει το Πανελλήνιο Σωματείο Εκτακτου Προσωπικού του ΥΠΠΟ την Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου, από τις 12:00 έως τις 16:00 και καλεί σε συγκέντρωση την ίδια μέρα στις 13:00, στο υπουργείο Πολιτισμού.

Με ανακοίνωσή του το Πανελλήνιο Σωματείο Έκτακτου Προσωπικού του ΥΠΠΟ, ζητά να δοθεί «άμεση λύση για την μη ανανέωση συμβάσεων συναδέλφων στην ΕΦΑ Ανατ. Αττικής, καθώς και την επίσπευση έκδοσης ΦΕΚ αναφορικά με την πρόσληψη προσωπικού από την ΕΦΑ Πειραιά».

«Απαιτούμε άμεση αποπληρωμή των δεδουλευμένων σε όλες τις υπηρεσίες του ΥΠΠΟΑ, άμεση προκήρυξη θέσεων εργασίας με διαφανή κριτήρια πρόσληψης, με πλήρη τήρηση των εργατικών δικαιωμάτων, με πρόβλεψη για μέτρα υγείας και ασφάλειας σε όλα τα εργοτάξια και τις υπηρεσίες. Να φύγουν οι εργολαβικές εταιρείες από τις υπηρεσίες και τα έργα του υπουργείου» καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ