Σκουρλέτης: Δεν συζητάμε ψήφιση μέτρων -Δεν σχεδιάζουμε εκλογές - iefimerida.gr

Σκουρλέτης: Δεν συζητάμε ψήφιση μέτρων -Δεν σχεδιάζουμε εκλογές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη γνωστή θέση της κυβέρνησης ότι δεν συζητά ψήφιση νέων μέτρων επανέλαβε με κατηγορηματικό τρόπο, ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης σε συνέντευξή του στον real fm.

Μιλώντας για τη διαπραγμάτευση έκανε λόγο για «ωφέλιμες επαφές του πρωθυπουργού» στο εξωτερικό και για ομοβροντία δηλώσεων υπέρ της ελληνικής κυβέρνησης από τους σοσιαλιστές.

Όπως ξεκαθάρισε ο κ. Σκουρλέτης: «Δεν συζητάμε για ψήφιση νέων μέτρων», ενώ ερωτηθείς για τις εκλογές απάντησε: «όσο για την εκλογολογία ίσως βλέπουν τη στάση του κ. Μητσοτάκη που εδώ και πάνω από οκτώ μήνες λέει εκλογές. Δεν είναι στο σχεδιασμό, ούτε νέα μέτρα θα ψηφιστούν», τόνισε χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά στο θέμα για το χρέος, ο υπουργός εσωτερικών είπε πως «είναι μια σταδιακή ελάφρυνση, κάτι πολύ συγκεκριμένο και από τις προθέσεις περάσαμε στο συγκεκριμένο». Σημείωσε δε, ότι «είναι κρίσιμο το να μπορέσει η χώρα να μπει στον ποσοτική χαλάρωση (μέχρι τον Μάρτιο) και αυτό να αποτελέσει εφαλτήριο για μια σειρά από πράγματα».

Ερωτηθείς τέλος εάν η αξιολόγηση θα ολοκληρωθεί τον Ιανουάριο, είπε πως «λογικά στα τέλη Γενάρη θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί και όσο αναβάλλεται δημιουργεί ανασφάλεια στον κόσμο και μια αβεβαιότητα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάνος Σκουρλέτης αξιολόγηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ