Το VW Up! γίνεται και GTI με 114 άλογα - iefimerida.gr

Το VW Up! γίνεται και GTI με 114 άλογα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τις φήμες η επίσημη τοποθέτηση, καθώς η VW δεσμεύτηκε επίσημα πως θα παρουσιάσει μια έκδοση GTI του μικρότερου μοντέλου της, του Up!, μέχρι τις αρχές του 2018.

Μάλιστα οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως το μικρότερο Volkswagen θα φέρει επάξια τον τίτλο του GTI, καθώς ο 3κύλινδρος turbo του των 1.000 κυβικών θα αποδίδει 114 ίππους. Έτσι χάρη και στο μικρό του βάρος των μόλις 880 κιλών το 0-100 θα είναι υπόθεση μόλις 8,8 δευτερολέπτων.

Από κει και πέρα θα διατίθεται με χειροκίνητο κιβώτιο ενώ θα υπάρχουν και αρκετές επεμβάσεις στην ανάρτηση προκειμένου να αποκτήσει και την αντίστοιχη σπορ συμπεριφορά. Διαφοροποιήσεις θα υπάρχουν και στην εξωτερική του εμφάνιση, οι οποίες θα τονίζουν τον ειδικό χαρακτήρα του, ενώ ανάλογες πινελιές θα υπάρχουν και στο εσωτερικό όπως τα μπάκετ καθίσματα, το μικρό σπορ τιμόνι ή τα πεντάλ από αλουμίνιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ